Cupcakes?
Leuk dat je ons nu ook online hebt weten te vinden. Mijn naam is Bert Scholtens en je kent me wellicht van de markt en de brownies die we daar verkopen. Je zult je ongetwijfeld afvragen waarom je naar Friends & Cupcakes.com moest komen om brownies te bestellen. Ik ga het je uitleggen.

2013
Met één van m'n beste vrienden (Friends) probeerden we begin 2012 heerlijke cupcakes (& Cupcakes) aan de man te brengen. Hier is uiteindelijk nog een lange periode overheen gegaan, waarna ik het bedrijf eind 2013 alleen inschreef bij de KVK. Ik besloot m'n laatst gespaarde geld te investeren in grondstoffen, basis gereedschap en een domeinnaam. Ik had geen plan, alleen de ambitie om de lekkerste producten te maken en deze volledig naar wens van de klant te ontwerpen. 

Odoorn
Eind 2016 wilde ik het bedrijf promoten op de markt en ik schreef me in voor de Kerstmarkt in Odoorn. Uiteindelijk is daar het concept ontstaan voor wat we nu doen. Ik stopte met de taarten en cupcakes, heb maanden geschaafd aan een recept voor de brownies zoals je die nu kent, kocht met het geld dat ik verdiend had een auto en sindsdien rijd ik het hele land door met brownies, chocoladebrokken, chocozoenen etc.

Ik hoop natuurlijk dat de webshop net zo'n succes wordt als de markten. Echter vinden we het natuurlijk het leukst om je in levende lijfen aan de kraam te zien. Wil je ons de komende tijd bezoeken op de markt? Kijk dan in onze marktagenda en wellicht zien we elkaar op de markt. 

 

 

 

 

© 2012 - 2020 Friends & Cupcakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren