Cupcakes?
Leuk dat je ons nu ook online hebt weten te vinden. Mijn naam is Bert Scholtens en je kent me wellicht van de markt en de brownies die we daar verkopen. Je zult je ongetwijfeld afvragen waarom je naar Friends & Cupcakes.com moest komen om brownies te bestellen. Ik ga het je uitleggen.

2013
Met één van m'n beste vrienden (Friends) probeerden we begin 2012 heerlijke cupcakes (& Cupcakes) aan de man te brengen. Hier is uiteindelijk nog een lange periode overheen gegaan, waarna ik het bedrijf eind 2013 alleen inschreef bij de KVK. Ik besloot m'n laatst gespaarde geld te investeren in grondstoffen, basis gereedschap en een domeinnaam. Ik had geen plan, alleen de ambitie om de lekkerste producten te maken en deze volledig naar wens van de klant te ontwerpen. 

Odoorn
Eind 2016 wilde ik het bedrijf promoten op de markt en ik schreef me in voor de Kerstmarkt in Odoorn. Uiteindelijk is daar het concept ontstaan voor wat we nu doen. Ik stopte met de verkoop van op maat gemaakte taarten, heb maanden geschaafd aan een recept voor de brownies zoals je die nu kent, kocht met het geld dat ik verdiend had een auto en sindsdien rijd ik het hele land door met brownies, chocoladebrokken, chocozoenen e.d.

Toekomst
Op dit moment ben ik volledig in m'n element op de markt. Het afwisselen van grote steden, evenementen aan zee of in prachtige natuurgebieden maakt het werk enorm afwisselend. Daarnaast vind ik het directe contact met klanten ontzettend leuk en ik kan direct zien of mensen net zo blij worden van de producten als dat ik dat word. Ik kan me dan ook niet indenken dat ik daar ooit mee zal stoppen. Echter, je moet blijven dromen! Wat die droom is voor mij? Een fysieke winkel waar je op je gemak kunt genieten van een goede kop koffie en een heerlijk(e) taartje, brownie of chocolade. 
Ons verhaal kun je blijven volgen op onze social media kanalen, een leuk kijkje achter de schermen tijdens markten en evenementen. Benieuwd waar je ons binnenkort kunt vinden? Kijk dan in onze agenda

 

 

 

 

© 2012 - 2021 Friends & Cupcakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel