Verzenden en Bezorging
Samen met DHL zorgen we ervoor dat jouw brownies op de juiste manier bezorgd worden. Om goede bezorging te waarborgen vragen we je onderstaande nog eens goed door te lezen.

Brievenbuspakketje
Wij versturen al onze brownies binnen Nederland als brievenbuspost. Dit betekent dat de brownies 'in principe' de volgende dag bezorgd worden. 'In principe' betekent in ongeveer 90% van de gevallen. 

Verzenddatum
In één op de tien gevallen kan het voorkomen dat de bezorging langer op zich laat wachten dan verwacht. Wij werken daarom met een verzenddatum. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Wil je pas volgende week je brownies bezorgd krijgen, maar ze vandaag al in ons systeem zetten. Zet dan in de opmerkingen duidelijk de verzenddatum, dan garanderen wij jou dat we de brownies op die dag verzenden. 

Zondag en maandag
DHL bezorgd geen post op zondag en maandag. Houd hier rekening mee tijdens het bestellen van jouw brownies. Bestellingen voor zondag of maandag moeten uiterlijk vrijdagmiddag voor 14:00 uur bij ons binnen zijn en zullen op zaterdag bezorgd worden. 

Eisen aan de brievenbus
Om tijdige en correcte bezorging te bespoedigen is het belangrijk dat jouw brievenbus aan de wettelijke eisen voldoet. Het is belangrijk dat de brievenbus goed bereikbaar is voor de postbezorger. Tevens moet de opening van de brievenbus aan de volgende afmetingen voldoen: 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog.

Grote instellingen
Verstuur je brownies naar iemand die werkt op een school of verblijft in een ziekenhuis of andere grote instelling? Dan is het belangrijk om goed te informeren naar de juiste adressering. Vraag ook of de interne post van de instelling of school het ontvangen van de brownies kan vertragen. 

Huisdier
Heeft de ontvanger van jouw pakketje een huisdier die bij de brievenbus kan? Breng deze dan op de hoogte van het feit dat er een pakketje bezorgd wordt. Ook al is de verpakking erg stevig, chocolade kan nog steeds dodelijk zijn voor huisdieren.

Buitenland
Op dit moment versturen wij onze brownies enkel naar adressen binnen Nederland. Uiteraard blijven wij wel gewoon actief op de markten in Antwerpen. Ben je benieuwd wanneer we weer bij jou in de buurt zijn? Bekijk dan onze AGENDA of houd onze social media kanalen in de gaten.

Track & Trace
Wij versturen al onze brownies met een Track & Trace code. Uiterlijk de volgende ochtend na verzending ontvang je van ons een Track & Trace code per email. Hiermee kun je de bezorging van jouw brownies online volgen.


 

© 2012 - 2021 Friends & Cupcakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel