Verras jouw Valentijn met een Brownie Proeverij

Maandag 14 februari aanstaande is het Valentijnsdag. Valentijnsdag is natuurlijk een onwijs leuke dag om jouw (geheime) geliefde(n) even extra in het zonnetje te zetten. Wij helpen je daar graag bij met onze speciale Valentijnsboxen. 

Hoe werkt het?
Onze Valentijnsboxen worden besteld als pre-order. Dit betekent dat je tot woensdag 9 februari 20.00 uur de tijd hebt om een bestelling te plaatsen en dat wij deze vervolgens op donderdag 10 februari verzenden. Zo zijn we er zeker van dat jouw pakketje voor Valentijnsdag aankomt. Mocht dit niet het geval zijn omdat er overhoopt vertraging ontstaat dan zullen wij het pakketje alsnog persoonlijk bij de geadresseerde langsbrengen.

Wil je nou dat het pakketje specifiek op Valentijnsdag wordt geopend, laat ons dit even weten dan doen we een extra sticker op de doos met: "pas openen op Valentijnsdag, tot die tijd het best even in de koelkast bewaren". 


Bestellen
Wil je zo'n onwijs lekkere box bestellen, plaats deze dan in je winkelwagen. Vul vervolgens je gegevens in en  reken af. Vergeet niet om je persoonlijke boodschap door te geven. Ben je dit toch vergeten, stuur gewoon even een mailtje naar info@friends-cupcakes.com o.v.v. je ordernummer. Dan zorgen we dat dit alsnog wordt toegevoegd. 

  • Brownie Proeverij Valentijn 10 st.
    Brownie Proeverij Valentijn 10 st.

    Verras jouw Valentijn met onze heerlijk brownies. Wij maken de verrassing compleet met een roos, valentijnskaartje en een handgeschreven boodschap. Je kunt een originele Proeverij bestellen, maar uiteraard hebben we hem ook in een…

    € 16,00
© 2012 - 2022 Friends & Cupcakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel