Vragen over je brownie(bestelling)

Hebben jullie ook vegan, lactose- of glutenvrije producten?
Nee, op dit moment niet. We zijn wel aan het kijken of we dit in de toekomst kunnen aanbieden. Echter vinden we dat de brownies dan minimaal net zo lekker of misschien wel lekkerder moeten zijn dan de brownies die we nu verkopen. Tot op heden is dit nog niet gelukt. 

Zijn de brownies halal?
Ja! Wij gebruiken geen producten waarvoor dieren moeten worden geslacht. 

Kan ik alleen online brownies bestellen?
Nee hoor! Wij zijn met de webshop gestart omdat we vaak op de markt staan in Rotterdam, Den Haag en Utrecht, en we hier geregeld de vraag kregen of we de brownies ook wilden versturen zodat men niet hoefde te wachten tot we terug zouden komen. Ben je benieuwd wanneer we bij jou in de buurt zijn, of past ons concept heel goed bij jouw evenement? Neem dan eens een kijkje in onze agenda, of neem contact met ons op per email. info@friends-cupcakes.com

Ik heb geen track&trace code ontvangen.
Neem even contact met ons op. Dan gaan we dit zo spoedig mogelijk voor je uitzoeken. 

Heb je een specifieke vraag die hier niet bij staat? Stuur ons even een mailtje, dan krijg je zo spoedig mogelijk antwoord.

Mijn pakketje heeft vertraging? Wat nu?
In 90% van de gevallen komen jouw brownies een dag na het verzenden aan op het door jou doorgegeven adres. Het kan echter voorkomen dat je bestelling vertraging oploopt. Hier hebben wij helaas geen invloed op. De brownies hebben een houdbaarheidsdatum van 5 dagen na ontvangst. Deze datum staat ook vermeld aan de binnenkant van de deksel. Komen jouw brownies binnen terwijl de houdbaarheidsdatum al is verstreken? Dan krijg je van ons je geld terug. De status in de Track en Trace code is hierin leidend. In dit soort gevallen zullen we contact met je opnemen. 

© 2012 - 2021 Friends & Cupcakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel