Heel belangrijk!
Voor een goede en snelle levering is het natuurlijk van belang dat je het adres van de ontvanger correct invoert. Bij het invullen van de postcode voegt het systeem normaal gesproken automatisch de straat en plaats toe. Je hoeft in dit geval alleen nog het huisnummer zelf in te vullen. Gebeurt dit niet, kijk dan of je niet een typefout hebt gemaakt. 

Mocht het onverhoopt voorkomen dat je een postcode invoert die niet helemaal overeenkomt dan nemen we contact met je op. Dit kan telefonisch zijn of per mail.  

Ziekenhuizen, scholen of andere instellingen.
Mocht je brownies willen versturen naar iemand die in het ziekenhuis ligt, of werkt in een grote instelling. Zorg er dan voor dat je van te voren goed informeert naar het verwerken van pakketjes binnen deze instelling. Het kan voorkomen dat de interne post bij grote bedrijven/instellingen vertraging oploopt. Uiteraard is het hier ook belangrijk om de juiste adresgegevens, afdelingen en/of kamers in te voeren. Tevens is het goed om te informeren of de ontvanger (voornamelijk in ziekenhuizen) niet onverhoopt gaat verhuizen naar een andere afdeling.

Mocht je hier vragen over hebben, of je kunt de adresgegevens niet allemaal kwijt in de hiervoor bestemde vakken, stuur ons dan even een mailtje. Dan gaan we dit uiteraard voor je oplossen. 

© 2012 - 2021 Friends & Cupcakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel