Brievenbusbezorging in NL
Wij verzenden alle brownies als brievenbuspakketjes via DHL Parcel. In principe komen bestellingen voor Nederlandse adressen de volgende dag aan. Dit zal in 90% van de gevallen zo zijn. 

Verzenddatum, geen bezorgdatum
In één op de tien gevallen duurt de bezorging iets langer dan verwacht. Wij werken daarom met een verzenddatum. Bestel je op werkdagen voor 14.00 uur dan garanderen we je dat we de brownies nog dezelfde dag verzenden. Zo kun jij zelf het best inschatten of je de brownies precies op tijd laat bezorgen of dat je het risico neemt op een dag eerder/later. Heb je hier vragen over of wil alvast brownies bestellen en ze pas volgende week laten bezorgen, stuur ons dan even een mailtje: info@friends-cupcakes.com

Zondag en maandag
DHL bezorgd geen brievenbuspakketjes op zondag en maandag. Wil je dat de ontvanger de brownies echt pas op zondag of maandag opent dan kunnen we een sticker op het doosje plakken. Hierop staat "Namens de ontvanger (of jouw naam) willen we je vragen dit pakketje pas (dag en datum) te openen. Tot die tijd kun je deze het best even in de koelkast bewaren". Laat ons even weten wanneer je hier gebruik van wilt maken, dit kan per mail of in de opmerkingen.

In schema voor Nederland:

Besteld voor 14:00 uur opVerzonden opBezorgd
Zaterdag, zondag of maandagMaandagDinsdag
DinsdagDinsdagWoensdag
WoensdagWoensdagDonderdag
DonderdagDonderdagVrijdag
VrijdagVrijdag ZaterdagWaar moet mijn brievenbus aan voldoen?
Om tijdige en correcte bezorging te bespoedigen is het belangrijk dat jouw brievenbus aan de wettelijke eisen voldoet. Het is belangrijk dat de brievenbus goed bereikbaar is voor de postbezorger. Tevens moet de opening van de brievenbus aan de volgende afmetingen voldoen: 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog.  

Track & Trace
Wij versturen al onze brownies met een Track & Trace code. Normaliter ontvang je een bericht van DHL zodra wij het pakketje afleveren op een servicepunt. Daarnaast ontvang je van ons ook een bevestiging met een Track & Trace code. Dit mailtje verzenden we zodra we zien dat DHL jouw pakketje heeft verwerkt en zal uiterlijk de volgende ochtend zijn.
 
Grote instellingen
Verstuur je brownies naar iemand die werkt op een school of verblijft in een ziekenhuis of andere grote instelling? Dan is het belangrijk om goed te informeren naar de juiste adressering. Vraag ook of de interne post van de instelling of school het ontvangen van de brownies kan vertragen. 

Huisdier
Heeft de ontvanger van jouw pakketje een huisdier die bij de brievenbus kan? Breng deze dan op de hoogte van het feit dat er een pakketje bezorgd wordt. Ook al is de verpakking erg stevig, chocolade kan nog steeds dodelijk zijn voor huisdieren.


 

© 2012 - 2021 Friends & Cupcakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel