Bezorging in de brievenbus, gaat dat goed?
Ja echt! De verpakking is heel stevig en bijna altijd liggen ze de volgende dag ongeschonden in de brievenbus. Neem onderstaande info eerst even door. Dat vergroot de kans op succesvolle bezorging.

Brievenbuspakje in Nederland
Wij verzenden al onze brownies naar Nederlandse adressen als Brievenbuspakje met DHL brievenbusbezorging. Dat betekent dat de brownies in principe de volgende dag door de postbode worden bezorgd in de brievenbus. 'In principe' betekent in ongeveer 90% van de gevallen.

Verzenddatum, geen bezorgdatum
In één op de tien gevallen duurt de aankomst langer dan verwacht. Daarom werken wij met een verzenddatum en niet met een bezorgdatum. Wij garanderen 100% dat we de orders die op werkdagen vóór 14:00 uur binnenkomen dezelfde dag nog versturen. Vervolgens kun je zelf de kans inschatten van precies op tijd bezorgd of het risico nemen van een dagje te vroeg of te laat. Wij geven het advies om voor het weekend en/of feestdagen een dag extra te nemen.

Waar moet mijn brievenbus aan voldoen?
Om tijdige en correcte bezorging te bespoedigen is het belangrijk dat jouw brievenbus aan de wettelijke eisen voldoet. Het is belangrijk dat de brievenbus goed bereikbaar is voor de postbezorger. Tevens moet de opening van de brievenbus aan de volgende afmetingen voldoen: 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog. 

Track & Trace
Wij versturen al onze brownies met een Track & Trace code. Uiterlijk de volgende ochtend na verzending ontvang je van ons een Track & Trace code per email. Hiermee kun je de bezorging van jouw brownies online volgen.

Voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Alle orders die voor 14:00 uur binnenkomen én betaald zijn zullen wij dezelfde dag versturen. In 90% van de gevallen zullen jouw brownies dan de volgende dag al door de brievenbus vallen.

Het tijdstip van bezorgen is uiteraard afhankelijk van het moment waarop de postbode normaliter de post bezorgd in jouw wijk. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Zijn de brownies bedoeld voor bij de koffie en komt de postbode doorgaans pas 's middags in jouw wijk, dan is het verstandig om de bestelling een dag eerder te plaatsen. 

In schema voor Nederland:

Besteld voor 14:00 uur opVerzondenBezorgd
Zaterdag, zondag of maandagMaandagDinsdag
DinsdagDinsdagWoensdag
WoensdagWoensdagDonderdag
DonderdagDonderdagVrijdag
VrijdagVrijdag Zaterdag

Let op! Bestellingen die vrijdag na 14.00 uur binnenkomen worden pas op maandag verstuurd. Dit doen we omdat de brownies anders zaterdag, zondag en maandag op een DHL locatie liggen en je hierdoor 3 dagen minder kunt genieten. De brownies zijn namelijk tot 3 dagen na ontvangst houdbaar. Wil je advies over de hanteren verzendtermijn? Neem dan gerust even contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@friends-cupcakes.com

Vertraging
In 1 op de 10 gevallen kan het voorkomen dat de bezorging bij DHL vertraging oploopt. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Hoe gaan we hier mee om? Op het moment dat jouw bestelling bezorgt wordt en de houdbaarheidsdatum is al verstreken, dan krijg je je geld terug. De status van de track en trace code is hierin leidend.
 
Grote instellingen
Verstuur je brownies naar iemand die werkt op een school of verblijft in een ziekenhuis of andere grote instelling? Dan is het belangrijk om goed te informeren naar de juiste adressering. Vraag ook of de interne post van de instelling of school het ontvangen van de brownies kan vertragen. 

Huisdier
Heeft de ontvanger van jouw pakketje een huisdier die bij de brievenbus kan? Breng deze dan op de hoogte van het feit dat er een pakketje bezorgd wordt. Ook al is de verpakking erg stevig, chocolade kan nog steeds dodelijk zijn voor huisdieren.

Buitenland
Op dit moment versturen wij onze brownies enkel naar adressen binnen Nederland. Uiteraard blijven wij wel gewoon actief op de markten in Antwerpen. Ben je benieuwd wanneer we weer bij jou in de buurt zijn? Bekijk dan onze AGENDA of houd onze social media kanalen in de gaten. 

 

© 2012 - 2021 Friends & Cupcakes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel